En dag

 

Om människor stöptes i formar skulle jag gissa att vi alla fyra var stöpta i samma. Alla på olika platser i livet men ändå på något vis på samma ställe. Det är något visst med att vistas i sådana sammanhang. Där närvaron känns äkta och förståelsen är djup utan att särskilt många ord måste utbytas.

Jag lyssnade igår på en intervju med Navid Modiri och han nämnde något om att han gärna möter människor som ser världen och verkligheten från ett annat håll än honom själv. Jag håller med och förstår, det är verkligen intressant, utvecklande och berikande. Jag gillar sådana sammanhang. Men att möta sina likar tycker jag nog är ännu finare. Kanske för att det inte finns så många av oss eller kanske bara för att det är så himla enkelt. Allting sjunger i samma ton, inget känns konstgjort, tar emot eller nöter.

Småpratandes över en sushilunch avverkade vi livets många nivåer och planerade lite för sommarens aktiviteter i det finaste av växthus. Det doftade av tomatplantor och utanför stod äppelträd och syrener i full blom.

Tillsammans med Linnea kommer jag i sommar att öppna butik i godsets bagarstuga. Vi tänker att vi har öppet ibland, lite då och då som vi känner för men nog oftast på onsdagar och jag hoppas så himla mycket att vi ska ses där.

 

 

 

 

Loa var också med på ett hörn likaså det fina fåret som vi fick i present av Sandra och little for mini.

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *