18-01-15

18-01-15, jag väckte bloggen och invigde min nya ateljéplats.

Jag tillbringade dagen i ateljén, tillät mig att måla något tryggt och kravlöst, för att kunna lämna våningen med positiva känslor i kroppen. För är det något som styr mig så är det mina känslor. I det mesta. Och jag behövde få inviga platsen på ett fint och positivt sätt.

 

 

I ateljén tror jag att jag fick den finaste platsen, där vid fönstret med Storgatan nedanför och himlen i höjd med mina ögon. Och det finaste bordet har jag tagit med mig dit, inte sant?

 

 

Sedan vill jag bara meddela att jag har bestämt mig, återigen, att den här bloggen ska få leva. Jag tror jag skrev liknande ord sist jag tänkte samma sak, innan livet kom emellan.. att jag kommer uppdatera här, inte ofta och kanske inte mycket, men ärligt, äkta och nära. Jag hoppas att du ska gilla det. Och är något speciellt du vill att jag skriver om så låt mig få veta. <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *