att lära känna sig själv. så intressant.

 

 

i helgen möblerade jag om.
det är nog den där rastlösa sidan i mig som tar sig till uttryck. och kräver förändring. och jag svarar på den med att möblera om.
att lära känna sig själv. så intressant. ensamhet, nyfikenhet och acceptans har varit bra byggstenar. och att stanna upp i mellanrummen. för där finns möjlighet att umgås med djupet i sig själv.
och sedan, om intuitionen. den älskade pålitliga magkänslan. jag är i ett samspel med mig själv som det var länge sedan jag upplevde. det har nog att göra med att jag lyssnat mer på min magkänsla än mina tankar. jag säger nej. är hellre vän med min sanning än att andra ska gilla mig. och har inte längre behovet att vara med. autencitet. har valt bort och klivit ur sammanhang. för i de sammanhang jag väljer kräver jag äkthet och goda intentioner. resten få vara för sig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *