Då är nu.

 

När jag stänger en dörr. Så vet jag att en annan öppnas.

När jag säger nej. Vet jag att det möjliggör för något annat, bättre.

När jag ler vet jag att leendet smittar.

När jag väljer bort väljer jag också. När jag väljer väljer jag också bort.

När jag inte längre har ett behov av att få vara med i olika sammanhang. När mitt enda behov är att få vara jag. Göra min resa. Acceptans, inifrån och utifrån. Då är nu.


2 Responses to Då är nu.

  • Hej! Jag följer dig på Instagram sedan en tid tillbaka men visste inte att du hade en blogg! Läste lite och lade genast till den bland favoriter. Vi har mycket samma tankar, du och jag. Jag har valt att hoppa av min karriär inom bankadministration för att försöka följa min dröm och bli konstnär. Konsten, skapandet och viljan att sprida lite skönhet och glädje omkring mig har alltid funnits som en stark önskan, men som jag trängt undan för att den inte fått plats. Nu omfamnar jag den och väljer att leva lite fattigare en period (lång period) för att skifta spår och få in mer harmoni i livet. Jag har liksom inte riktigt kommit igång än, men sådana som du inspirerar! Att du dessutom skriver om att ändra sina tankemönster, sträva efter att må bättre i sig själv, en önskan om att alla bara ska kunna vara vänner och snälla mot varandra, barns underbara självklarhet och en massa annat som jag relaterar starkt till är guld! Tack för att du delar med dig, här kommer jag att hänga mycket! ??

    • Så roligt att du hittat hit och uppskattar det jag skriver. Fint med igenkänning. Kram till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *