Fredag

Fredag hörrni, så välbehövligt här hos oss. Vi fick en vecka med sjuka barn, en meter snö på gården och dålig sömn. Ibland behövs det inte mer för att skapa obalans. Men idag är alla och allt på banan och nu stundar helgen och det känns fint.

 

I morse blev jag överöst av länkkärlek från härliga Anna-Lena. Vad en liten www-boost kan göra skillnad, tack fina du. I en kommentar till hennes inlägg på Instagram skrev hon om länkkärlek att, ”ja, vi måste hålla ihop och lyfta varandra” och vet ni, jag tänker också så. Det finns utrymme för oss alla att blomma, vi kan välja att se varandra som konkurrenter eller kollegor, som vänner eller fiender. Oavsett så tänker jag att det finns en väg och en plats för oss alla och vi behöver inte ödsla energi på att se varken varandra, våra likheter eller olikheter som ett motstånd eller problem, utan som en tillgång. Kanske ingen självklar tanke för dig, men för mig, oftast.

Veckan har varit rörig, och jag tror att när en springer för fort och blir lite vilsen så är det bästa receptet att ta ett steg tillbaka tillsammans med några djupt andetag, då brukar vägen åter visa sig igen. I alla fall för mig. För jag tänker att där någonstans finns en behaglig väg för oss alla att vandra. Det kan hända att vi inte ser den för allt brus och all fart i och omkring oss. Men den finns där. Kanske krävs det att vi umgås med oss själva lite mer, för att lära känns oss själva och vår egen väg. Några timmar i ensamhet är det allra bästa, i alla fall jag, kan ge mig själv.

 

Anna-Lena tipsade om mina kompispins och de hittar du i min webbshop. Trevlig helg till dig nu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *