Gå ut.

 

När hjärnan får snurr. Bara ut med dig Anna. Ut.

 

Spring en sväng. Ta ett dopp i havet. Eller kanske ännu hellre, bara stå still. Stanna upp. Känn vinden. Kylan eller värmen. Känn naturens puls. Hör ljudet. Blunda. Andas. Naturen är kraftfull. Och helande.

 

 

Det var blåsigt idag, en typisk kura-inne-dag. Men på lunchen tog jag mig ner till havet. Stod där. I vinden och kände livet i och runt mig. När jag var där började det snöa. I sidled. Det blåste storm. Jag skrattade. Och fotade. Och kände mig fri.

 

 

 

 

Jag har gått en kurs i höst. I Compassion mindset. Och jag tänker mycket på självmedkänsla nu. På vänlighet. Mot mig själv. Och mot andra.

 

 

Att ha självmedkänsla, att vara med sig själv och tycka om sig själv i med och motgång. Att inte vara så hård mot sig själv. Att tänka att jag gör så gott jag kan. Och att ha vänliga tankar om andra. Att vara vänlig mot andra, för att jag vill. För att jag faktiskt vill att just du ska ha det bra. För att det kan vara den sannaste glädjen. Den som handlar om vänlighet. Mot sig själv och mot andra.

 

 

När jag var hemma igen såg det ut så här på marken. Dagen till ära har jag invigt mina näbbkängor för säsongen. Och vet du. Det finns inga dåliga väder. Bara dåliga ursäkter att inte gå ut. Och vet du. Det finns inga dåliga känslor. Alla känslor är okej. Och jag tror att vi måste lära oss att vara med alla våra känslor.

Sov gott nu.

 

 

 

 

 

8 Responses to Gå ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *