Mitt eget sällskap och ett event

 

Jag tog bilen och körde de tio milen det är till Umeå för att gå på ett så trevligt event. Och på det fick jag ett dygn ensam. Med hotellövernattning och god mat. Så fint för mig. Jag har aldrig tråkigt i mitt eget sällskap utan finner alltid en ro och nöjdhet som jag sällan annars känner. Så många tankar som hinner tänkas klart och nya idéer som hinner födas. Och den där magkänslan blir så tydlig när jag är själv. Det är nog så att jag verkligen behöver ensamheten. Men så klart också sällskap. Tänker att jag är introvert, men samtidigt ganska social. Någon som känner ingen sig?

 

Tack alla inblandade.

 

Om du vill se vilka vi var, eller läsa mer om eventet så gör du det hos Clara.

 

Mina vänner Ida och Fanny, sådana pärlor. <3

One Response to Mitt eget sällskap och ett event

  • Japp, känner igen mej i din beskrivning. Jag är också introvert och social på samma gång. Har inga problem med njuta av ensamhet och älskar att få slippa prata på en hel dag fast jag delvis kanske rör mej bland folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *